författardrömmar,  yrkesförfattare

Författaren – en populär besökare

Förra året ökade antalet bokade författarbesök via Författarcentrum Öst med 12 procent och sedan 2005 har antalet ökat med hela 70 procent! Fler och fler bibliotek, skolor och evenemang bjuder in författare för seminarier, skrivarverkstäder och samtal direkt med läsarna. På Författarförmedlingen kan skolor, festivalarrangörer, företag och alla andra som vill ha mer litteratur i livet, söka efter yrkesverksamma författare.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *