boktips,  författartips

Vill du skriva en thriller?

Konsten att dödaDå kan du passa på att bli en av de första som läst Konsten att döda – Så skriver du en kriminalroman av Sören Bondeson (utgiven i mars 2011). Författaren har inte bara skrivit en rad egna kriminalromaner utan också handlett bland annat Jens Lapidus och Åsa Larsson. Enligt beskrivningen ska Konsten att döda innehålla allt som du med författarambitioner bör veta, så risken är stor att den hamnar i min bokhylla.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *