boktips,  författardrömmar,  läsa

The Art of War for Writers

Fick i dag syn på The Art of War for Writers av James Scott Bell och måste skaffa den så snart som möjligt, om inte annat för att det låter som en kombination av två av mina stora intressen: Svärdets väg och författande. Boken är utformad enligt samma filosofi som Sun Zis (också känd som Sun Tzu) berömda bok om krigskonsten och har fått lysande recensioner hos Amazon.co.uk. Strategier för att övervinna tomma sidor, självtvivel och bångstyriga karaktärer utlovas.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *