författardrömmar

Hårdrocksbok för barn

boktips
Jacks rockiga resa

Äntligen en berättelse som inte handlar om fotboll eller hästar. Klart jag vill fara till det magiska landet Metallien med mina barn – och lyssna på låten Dragonheart Warriors som hör till berättelsen. Att författaren Therés Stephansdotter Björk har en äkta passion för hårdrock bådar gott, liksom att boken är utgiven på Kalla kulor förlag. Mina döttrar har länge gillat Alice Cooper, Twisted Sister och James Brown, men sonen som är två och ett halvt föredrar klassiska tongångar. Just nu skriver jag helst till Warrel Dane, Devil’s Blood, Pantera, Vader, Nile, Plastikman och Wardruna.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *