författardrömmar

Bokklubb på nätet

Såg att The Guardian har en bokklubb just nu, som leds av professor John Mullan. Varje månad utforskar de en ny bok och läsarna får tillfälle att ställa frågor direkt till författaren. Dessutom kan du lyssna på podcasts där författarna samtalar med bokklubben Just nu är det Helen Dunmore som berättar om hur det gick till när hon skrev The Siege. Missa inte möjligheten att ta reda på hur Martin Amis arbetar med berättarröster, hur Terry Pratchett skapar magisk realism, hur Peter Carey får sina läsare att visualisera och många fler. Sök efter favoritförfattare i högerkolumnen, det här är guldstoff för både för bokslukare och aspirerande författare!

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *