distanskurser,  författardrömmar,  författartips

Var tredje svensk vill ge ut en bok

Har hittat en generös boksoffa på nätet där man hittar evenemangstips, läser och skriver – 1av3. Grundaren Maria Tomsby tog fasta på att en undersökning* som visar att var tredje svensk vill publicera en egen bok. Samtidigt är det svårt att synas och få plats i förlagens utgivning. På 1av3 får alla synas så mycket de vill, stava som krattor, testa bokidéer, utvecklas och umgås. Även bokförlag, lektörer och agenter kommer att bjudas in. Är nybliven medlem, härligt med en källa till inspiration som dessutom är föredömligt sammankopplad med sociala nätverk som Facebook.

Undersökningen genomfördes av Cint på uppdrag av BoD. Läs mer här.

Vill du gå en skrivarkurs på distans, en fysisk författarkurs i Stockholm eller lära dig skriva journalistiskt? Du hittar alla bokningsbara skrivarkurser i toppmenyn – välkommen med din anmälan! Om en författarkurs är fullbokad kan du stå på intresselista och jag hör av mig om en plats blir ledig. Du får också förtur inför nästa kursstart. Kontakta mig via mail: jorun.moden@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *