författartips

The Writer

Just nu är jag sugen på att börja prenumerera på The Writer – en amerikansk tidskrift som riktar sig till författare. Senaste numret handlar om hur du får ditt manus uppmärksammat, hur du går från idé till roman i sju steg, hur en blogg kan leda till bokkontrakt, hur du tränar upp din fantasi och skapar karaktärer som Charles Baxter. Det skulle kännas som att få ett bollplank rakt ner i brevlådan. En hel del artiklar och råd finns även att ta del av direkt på hemsidan.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *