läsa

Bokliv – nya och begagnade böcker

Fick precis ett mejl om att bokliv.se har smyglanserats. På bokliv.se ska man kunna köpa både nya och begagnade böcker – grundarna anser att det behövs en internetbokhandel med ett längre perspektiv än bara de senaste årens bokutgivning.  I sortimentet ingår de flesta nyutgivna titlarna men också begagnade och antikvariska böcker.

Hittar du trots allt inte boken du letar efter kan du pröva med Boklivs systersajt www.finndinbok.se där 70% av alla sökningar ger resultat. Jag får ibland i uppdrag att leta sällsynta böcker åt släktingar, så det här låter smart.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *