Författarkurs 2 – fördjupning för författare

toni_skrivbokenNästa tillfälle att gå den fysiska fortsättningskursen blir den 31 augusti 2017 på ett författarcafé i Gamla Stan! Bilder på cafémiljön kan du se här. Vill du hellre studera på distans ger jag nästa distanskurs under åtta veckor med start den 30 augusti, läs mer här. Maila mig gärna för mer info eller för att anmäla dig: jorun.moden snabela gmail.com

Boka din kurs här eller läs mer om programmet nedan.

Författarkurs 2 är en kurs för dig som gått grundkursen eller annan grundkurs i kreativt skrivande. Du behöver ha grundläggande kunskaper om drama, gestaltning, karaktärsteckning med mera för att få fullt utbyte av kursen. Vill du ta med och utveckla ett manus eller skrivprojekt under kursen, går det utmärkt. Vi träffas vid åtta tillfällen under lika många veckor klockan 17:30 – 19:30 eller 19:45 till 21:45 (det blir alltså två grupper).

Jag som leder kursen är författare, lektör och grundare av Författarkurs.se, samt frilansjournalist för bland annat tidningen Skriva. Kurserna har fått högsta betyg från tidigare deltagare och jag hoppas att du ska bli lika nöjd. Tveka inte att höra av dig om det är något särskilt du undrar: jorun.moden@gmail.com.

Allt det här får du
1. I gruppen jobbar vi med drama på avancerad nivå och arbetar på djupet med gestaltning och stil – med hjälp av verktyg och pedagogik som snabbt ger resultat. Vi utforskar verktyg för att skapa konfliktlager, skriva dialog som ett proffs och förbättra sin scenteknik. I en spännande workshop får du med dig kunskaper för att bygga spänning och twist. Ett lektionspass om lektörsknep för författare och guerillamarknadsföring för författare ingår. Sammantaget kan man säga att vi vässar verktygen och lägger i några nya.

2. Hemuppgifter och manusutveckling. Ta med dig texter varje vecka och få feedback både från kursledaren och gruppen. Just den här delen i kursen är enormt omtyckt, både för att alla får lektörsomdömen på sina texter och för att vi har så roligt.

3. Individuell coaching. Jag hjälper dig gärna med just det som är viktigt för dig – behöver du ta itu med ett visst stilmoment, diskutera en text eller utveckla en bokidé så gör vi det.

Tid: Nästa kursstart blir den 31 augusti 2017. Preliminär tid: 17.30 – 19:30 samt 19:45 – 21:45
Datum:  31 augusti, 7 september, 14 september, 21 september, 28 september, 5 oktober, 19 oktober, 26 oktober.
Plats; Coffee Stop i Gamla Stan på Skomakargatan 9.
Pris: 3.300 kr.
Kontakt: Mejla mig gärna på jorun punkt moden snabela gmail punkt com om du har frågor eller önskar anmäla dig.

forfattarcafe6 (1)

FÖRFATTARKURS 2 – DISTANS
Nästa kursstart blir den 30 augusti 2017 på distans – läs mer här. Välkommen med din anmälan till : jorun.moden snabela gmail.com

Share