författardrömmar,  författare,  författarkurs,  författarkurser,  husdjur,  inspiration,  romanprojekt,  skrivarkurser,  skrivkurser

Världsbokdagen – tack till alla elever och författarkollegor!

Firar Världsbokdagen med att omge min arbetskamrat Shiva med böcker som jag och mina kursdeltagare gett ut (flera nya författare ska in på Walk of Fame och detta är endast ett urval). Det har sedan starten av Författarkurs.se varit en viktig grundpelare för mig att jag är en författare besatt av skrivkonst som hjälper andra att förverkliga sina skrivdrömmar. Jag lär ut allt det jag önskar att jag hade förstått innan jag blev utgiven. När ni drabbas av skrivkramp, stress eller tvivel vet jag precis hur det är (och vi löser det!).

När ni blir utgivna delar jag er berusande glädje. Under den här processen har jag varit lika mycket elev som lärare. Några av er blir mina författarkollegor. Andra skriver för att berika er, leva med spetsade sinnen och skapa mening. Den här dagen vill jag varmt tacka mina elever och författarkollegor för alla spännande skrivarresor jag har fått uppleva tillsammans med er!

(Och tack Shiva som ställde upp på bild i utbyte mot ett löfte om tuggben).

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.