författardrömmar,  författarkurser,  inspiration,  miljöer,  skrivkurser

Författarhelg på Långsunda Gård

VILL DU BLI FÖRFATTARE? På grund av en avbokning finns nu två platser lediga på Författarkurs 1 den 30 – 31 juli på Långsunda Gård, Värmdö. Lär dig bygga upp en roman, skapa levande karaktärer och knäck gestaltningskoden i omgivningar som väcker tankar och sinnen till liv. Du får feedback och personlig vägledning av Jorun Modén, författare och grundare av Författarkurs.se. Långsunda Gård har anor från 1600-talet och om vädret blir fint genomför vi delar av undervisningen i de förtrollande miljöerna utomhus, till exempel den ekologiska trädgården, växthuset och ängarna. Du tar dig enkelt till kursgården med buss eller bil – instruktioner hittar du här.

Det här är en perfekt kurs för dig som vill få en första verktygslåda till författandet på bara en helg. Du kommer att höja din nivå som författare samtidigt som du får massor av inspiration. Dessutom knäcker vi koderna till drama, gestaltning och konsten att skapa ett tillfredsställanade slut. Tempot är högt och du får många olika verktyg och tekniker som snabbt tar dig till nästa nivå i ditt skrivande. Din kursledare Jorun Modén är författare och grundare av Författarkurs.se – om du önskar får du feedback och personlig vägledning till ditt skrivande.

7d2a3754d2-Ewavidgrinden
Ewa Romare, eldsjäl som tillsammans med maken Bengt driver Långsunda Gård.

Långsunda Gård den 30 – 31 juli
Antal deltagare: ca 8 – 10 deltagare
Pris: 3.200 för två dagar inklusive kursdokumentation (levereras som pdf).
Fika: Två fikapauser inklusive ekologisk frukt och kaffe/ te ingår per kursdag.
Lunch: Varje deltagare tar med sig egen picnickorg och vi äter lunch i de vackra omgivningarna.
Boende ingår ej. Ett fåtal enkla sovplatser finns på Långsunda Gård till ett lågt pris, kontakta mig för mer information.

Vill du ta med och utveckla en manusidé under helgen, går det utmärkt. Du har också möjlighet att få utbyta feedback på upp till 5 texter, max 3 sidor vardera. Kursledaren läser minst en av dina texter och ger dig lektörskritik. Vill du hellre skrivträna får du i stället övningar där du tränar på de verktyg vi gått igenom under dagen.

Din kursledare Jorun Modén hjälper dig gärna igång, oavsett om du vill jobba med ett bokprojekt eller njuta av skrivflow.

Jag som leder kursen heter Jorun Modén, är författare och lektör, samt grundare av forfattarkurs.se. Kursen har fått högsta betyg från tidigare deltagare och jag hoppas att du ska bli lika nöjd. Läs recensioner på oberoende Kurser.se här.

LÖRDAG
För dig som åker kommunalt går bussen mot Gustavsberg/ Långsunda från Slussen 08:36 och är framme 09:19. Sök din resa här.
9:30 – 10:00 Inledning
10:00 – 11:00 Hitta din bokidé
11:00 – 11.10 Fikapaus
11.10 – 12 Drama
12 – 13 LUNCH
13:00 Karaktärer
14:00 Feedbackgrupper/ skrivövningar
15:00 Kaffe + Dialoger
16:00 Miljöer/ skrivövningar
17:00 Slut för dagen.
För dig som åker kommunalt går bussen mot Gustavsberg och vidare till Slussen från Långsunda 17:16.

SÖNDAG
För dig som åker kommunalt går bussen mot Gustavsberg/ Långsunda från Slussen 08:36 och är framme 09:19. Sök din resa här.
9 :30 – 10:30 Språk, stil och gestaltning
10:30 – 11:20 Feedbackgrupper/ skrivövningar samt fikapaus
11:20 – 12:00 Berättarknep
12 – 13 LUNCH
13:00 Feedbackgrupper/ skrivövningar
14:00 Konsten att knyta ihop + redigering
15:00 Feedbackgrupper/ skrivövningar + kaffe
16:00 Publicering och manuspaket
17:00 Slut. Alla som önskar får studieintyg. Vid behov är kursledaren tillgänglig ända fram till 19:00.
För dig som åker kommunalt går bussarna mot Gustavsberg och vidare till Slussen från Långsunda 17:16 samt 19:14.

Anmäl dig via mail till jorun.moden@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *