flow,  författardrömmar,  författare,  författarkurser,  inspiration,  motivation,  skrivkramp,  skrivkurser

Flow Power – för mer flow och kreativitet

Författarkurs med Jorun Modén.
Jorun Modén blir din ciceron på en skrivarkurs med flow.

Skriv dig hög med en skrivarkurs på distans för dig som söker flow, inspiration och glädje, med en blinkning till 60-talets flower power och Jorun Modén, författare och grundare av Författarkurs.se!

Mål: Komma över skrivhinder, hitta flow och glädje, stressa ned, tänka långa tankar, öppna upp kreativitet och hitta skrivkompisar. Den här skrivkursen ska vara en oas för egentid, inspiration och flow. Du får förslag på skrivuppgifter och kunskaper om hur du lägger upp rutiner om du önskar. Allt sker i din egen takt.

Nivå: Alla nivåer är välkomna! Nybörjare som vill pröva på att skriva och utgivna författare som söker en kravlös oas/ vitamininjektioner för skrivandet.

Datum: Större delen av kursen genomför du på tider som passar dig men du har tillgång till lärarledd chatt en gång i veckan om du vill. Start den 19 oktober 20:00, därefter den 26 oktober, 2 november, 9 november, 16 november, 23 november, 30 november, 7 december och 14 december.

Pris
: Introduktionspris hösten 2016 blir 2.500 kr.

Allt det här får du
* Tillgång till en lösenordsskyddad lektionssajt där du och gruppen får en ostörd kreativ bubbla som varar i åtta veckor. Vår skrivmiljö ska vara kravfri och luststyrd.

* En femminutersövning om dagen samt en meny med stimulerande skrivövningar som du botaniserar bland när du vill. Skrivövningarna omfattar alltifrån femminutersövningar till igångsättare för större skrivprojekt. Om du föredrar går det också fint att skriva helt fritt.

* Inspirerande författarcitat och bilder.

skrivoavsettvad_louislamour* Kreativa övningar och frivilliga hemuppgifter som ibland tar dig från datorn och hjälper dig att spetsa alla sinnen. Din kursledare har mångårig erfarenhet av övningar och verktyg som fungerar som dörröppnare till din kreativitet.

* Kunskaper om flow, samt övningar för att hitta ditt eget. Vi jobbar även med konsten att koppla av och sänka stressnivåer, vilket inte bara främjar hälsan och välbefinnandet utan också ger mer flow.

* Verktyg för att skaffa skrivrutiner, om du önskar dig det (den som vill kan jobba i egen takt och när andan faller på). Du får också verktyg för att hantera känslor av skrivkramp och andra vanliga skrivhinder.

skrivkramptips* Övningar för att mota bort den inre kritikern och höja självkänslan.

* Kursdeltagarna är välkomna att utbyta kommentarer på varandras texter. Jag lär ut verktyg för att ge konstruktiv feedback, så att utbytet med dina kurskompisar blir så inspirerande och givande som tänkas kan.

* En egen sida där du presenterar dig själv och (om du vill) har möjlighet att posta texter eller utkast till noveller och romaner. Samtidigt kan du följa du andra skribenters texter och projekt.


* Forum där du kan föra samtal med skrivarkompisarna.

* Chatt. En lärarledd chatt i veckan där du får svar på alla dina frågor och funderingar samt bollplank.

* Den som önskar får lärarrespons på fem texter under kursperioden (upp till 1000 ord åt gången). Lärarresponsen omfattar 3 – 5 individuellt anpassade skrivtips och du kan förvänta dig positiv och konstruktiv handledning.
(Pedagogiskt sett är det lättare att hantera några tips i sänder, än att få en totalgranskning. Kursen innehåller INTE lektörsgranskning i detalj eftersom det kan koppla på vänster hjärnhalva lite för mycket och därmed hämma förmågan till flow.)

* Kursintyg och en PDF med alla övningar vi jobbat med: livet bjuder ibland på oväntade omständigheter och då är det skönt att kunna gå tillbaka till kursmomenten hur många gånger du vill och i din takt.

Den här kursen är främst till för att få inspiration, flow och god styrfart, oavsett om du skriver för nöjes skull eller arbetar med en roman. Om du vill ha mer omfattande lektörskritik rekommenderar jag i stället Författarkurs 1 och Författarkurs 2 (finns både som fysiska kurser och på distans).

Varmt välkommen med din anmälan till jorun.moden@gmail.com

georgiaquote

 

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *